Now Playing Tracks

Dugaan..

Mungkin dah sampai waktunya..


Tahniah
Dah dekat sejam berpusing startup screen ni.. X kluar2 lagi dekstopnya..

Terjadi selepas ianya crash, shutdown sendiri ketika sedang mendesign logo untuk costumer… Ulang, untuk costumer..
Dah nak siap pulak.
Xtahu nak jawab apa..
Bila cuba direstart. Ini yang terjadi..

Sebelum ni x pernah teruk macam ni..

Satu-satu nya hartaku yang paling berharga, dan mampu memghasilkan sesuatu yang berharga, dan boleh membuatkan sesuatu nampak berharga.

periuk nasi aku.

Sangt banyak bekhidmat.. Lagi time study..

Baru nak cari duit lebih dgn mendesign agar dapat digunakan untuk menyelesaikan pelbagai masalah.

"Allah tidak turunkan Dugaan kepada hambaNya jika hambaNya tak mampu"

"Setiap sesuatu yang terjadi, ade khikmah nya"

Ya Allah, kau permudahkan lah urusan hamba Mu ini..

Amiinn…

#prayformubin
#sorycaptionberjela

I wish I can be a good artists, that have so many time to do artwork, and have so many money to buy material to make good artwork..

But that’s totally not me..

Where’s my time

Where’s my money

..

I have so many time, when I dont have any money..

I have little money, when I have no Times..

That’s me..

Tadi..
Kelip kelip
22 tahun hidup berdekatan. Tapi baru first time naik sampan ni tngk kelip kelip kt sini..

10 tahun lepas hampir naik tapi x jadi..

Tapi yang kt Kg Dew taiping tu lagi meriah kelip2 die.. Ni kureng sikit.. (at Kelip-Kelip Kampung Kuantan)

To Tumblr, Love Pixel Union